Bilić: Liverpool će uvijek biti veliki tim
Foto: EPA

Hrvatski stručnjak nakon pobjede

Bilić: Liverpool će uvijek biti veliki tim

Midhat Šljivak

Slaven Bilić na sjajan način vodi ekipu West Hama. 

Čekićari su danas savladali Liverpool s 2:0, a hrvatski stručnjak je jako zadovoljan onim što je njegova ekipa prikazala na terenu.

"Odličan meč, posebno u drugom poluvremenu. U finišu prvog poluvremena su nas pritisli i jedva smo se izvukli. Uspjeli smo ih zaustaviti, dali smo im loptu u određenim područjima terena, ali smo ih zaustavili", istakao je Bilić, te je dodao:

"Branili smo se dobro, stvorili smo veliki broj prilika. Uspjeli smo da postignemo dva gola, mogli smo zabiti još nekoliko i jako je bitno što nismo primili gol".

Čak 52 godine West Ham nije uspio da pobijedi Liverpool dva puta u sezoni. Ove sezone se to ipak desilo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"To je veliko dostignuće. Liverpool je uvijek bio veliki tim i uvijek će biti. Važna pobjeda za samopouzdanje", rekao je Bilić.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi