Bilić na udaru navijača zbog novog pojačanja
FOTO: EPA

Dolazi zamjena za Ayewa

Bilić na udaru navijača zbog novog pojačanja

Slaven Bilić, hrvatski trener koji vodi West Ham, brzo je reagirao nakon što se povrijedio Andre Ayew. 

Najkuplje pojačanje u historiji West Hama vrijedno 20 miliona eura pauzirat će do kraja godine, a britanski mediji pišu da je Bilić pronašao zamjenu za sjajno gansko krilo i navodno izbor je pao na igrača koji trenutno nema klub. U pitanju je Hal Robson Kanu. 

Junak Walesa na Euru u Francuskoj je, kako se navodi, prihvatio ponudu West Hama i preostalo je samo da potpiše ugovor, međutim navijačima taj transfer nije najbolje sjeo. Na društvenim mrežama su već počeli negodovati jer se najavljivao kapitalac, a udaru su se pored Bilića još našli i čelnici kluba. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Od Ibre do Lacazettea, Batshuayija i Ayewa pa do Robsona-Kanua", "Molim vas nemojte dovesti Robson-Kanua", "Moja najveća nožna mora bila bi dolazak Robson-Kanua u West Ham", samo su neki od komentara na Twitteru. 

Podsjećamo, pored West Hama borbu za dovođenje Robson-Kanua još su vodili Atletico Madrid, Sevilla, Valencia i Crystal Palace. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi