Bilić otkrio problem svog tima: Nemamo ključni podatak, pomalo se kockamo

Nalazi se na pragu Premier lige

Bilić otkrio problem svog tima: Nemamo ključni podatak, pomalo se kockamo

S. Mlaćo

Nogometaši WBA vrijedno rade pod palicom Slavena Bilića, no veliki im problem predstavlja to što ne znaju kada će se prvenstvo nastaviti.

Jasno je to istakao i sam Bilić.

"Radimo u grupama i poštujemo propise. Radilo se i u izolaciji, a od naredne sedmice počinjemo sa radom s petoricom nogometaša u grupi", priča Bilić.

"Najveći problem je to što ne znamo rokove i datume za dalje. Kada se pripremate za sezonu, pripreme slažete da budete spremni za prvu utakmicu, a sada nemamo taj ključni podatak. Nagađamo i pomalo se kockamo, a mislim da smo do sada napravili dobar posao", dodao je hrvatski stručnjak.

West Brom je trenutno na drugom mjestu sa bodom zaostatka za Leedsom. Championship bi se navodno trebao vratiti 20. juna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi