Bilić: Ovo je veliko razočarenje za nas

Trener West Hama nakon poraza

Bilić: Ovo je veliko razočarenje za nas

Fudbaleri West Hama poraženi su sinoć na domaćem terenu od Manchester Cityja sa 5:0 u okviru 3. kola FA Kupa.

Izabranici Slavena Bilića odigrali su veoma loš meč, a razloga za sreću nakon istog nije imao ni sam Bilić koji je poručio da nje ovo veliko razočarenje.

"Ovo je veliko razočarenje za nas. Na 3:0 je već bilo gotovo. Na poluvremenu nismo željeli primiti još golova i postići barem jedan, ali primili smo još nekoliko. Naravno da je ovo težak poraz za nas. Počeli smo dobro, držali se sve do penala, ali nije samo penal, primili smo još nekoliko golova i nismo iskoristili svoje šanse. Najviše me razočaralo što smo nakon prvog gola natjerali njihove igrače po cijelom terenu i u tih 10 ili 15 minuta primili smo još dva gola", rekao je Bilić.

Podsjetimo da je ovo bio najteži domaći poraz ikada za West Ham u FA Kupu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi