Bilić dozvolio fudbalerima da piju pivo

Zabrane ne vode ničemu

Bilić dozvolio fudbalerima da piju pivo

Hrvatski trener Slaven Bilić odlučio je dozvoliti svojim fudbalerima da konzumiraju alkohol, konkretno pivo.

U izjavi za britanski Telegraph, Bilić je istakao da ne vidi ništa loše u tome da se fudbaleri malo opuste. Naravno, ukoliko svoj posao odrade onako kako treba...

"Nema ništa loše u nekoliko piva u pravo vrijeme, a to je nakon dobro odigrane utakmice. Želim da moji fudbaleri budu opušteni i da uživaju u svojim životima. Neka proslave kada smo osvojili šest bodova iz dvije vrlo zahtjevne utakmice", rekao je Bilić.

West Ham na Boxing Day igra protiv Swanseaja, a zatim će u tri dana imati utakmice sa Leicesterom i Manchester Unitedom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Izvest ću svoj stručni štab, ali sam im rekao da nema božićne zabave. Možemo slaviti u januaru ili februaru, ali do tada moramo odraditi svoj posao. Stvarno želim uživati u zabavi kada je zaslužimo", dodao je hrvatski stručnjak.

Slaven Bilić je u posljednje vrijeme bio pred otkazom u West Hamu, ali su dobri rezultati u proteklih nekoliko kola učvrstili njegovu poziciju na klupi Čekićara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi