Bilić Payetu osigurao transfer života
Foto: EPA

Payet odlazi iz West Hama?

Bilić Payetu osigurao transfer života

Midhat Šljivak

Dimitri Payet stigao je prošlog ljeta iz Marseille u ekipu West Hama za 15 miliona eura.

Sjajni francuski fudbaler briljira u dresu Čekićara, a njegove odlične igre nisu prošle nezapaženo, te je 29-godišnjak dobio nekoliko zanimljivih ponuda.

Tako se za njega veže interes španskih velikana Barcelona i Real Madrida, koji su navodno spremni da plate i oko 40 miliona funti za Payeta.

Ipak, to nije sve. Engleski mediji tvrde da ovog sjajnog fudbalera želi dovesti i PSG, koji je navodno već spremio ponudu za ovog igrača.

Payet bi tako mogao napraviti transfer života i to samo godinu dana po dolasku u London, a to ne bi bilo nikakvo iznenađenja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sezone je postigao 12 pogodaka uz 11 asistencija u svim takmičenjima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi