Bilić slavi: Santon na korak od West Hama

U London stiže na posudbu

Bilić slavi: Santon na korak od West Hama

Endin Čaušević

Fudbaler Intera, Davide Santon, ovog ljeta će se najvjerovatnije ponovo vratiti u engleski Premier ligu.

Santon se prošlog ljeta vratio u Inter iz Newcastlea, ali čini se da će ponovo promijeniti klub. Engleski mediji prenose da će ovaj fuddbaler svoju karijeru nastaviti u redovim West Hama. Navodno, Slaven Bilić želi Santona u svojoj ekipi jer ima dosta problema na bekovskim pozicijama.

Poznato je da Santon može igrati na obje bekovske pozicije što je odlično rješenje za londonsku ekipu. Ovaj italijanski fudbaler u West Ham bi trebao doći na jednogodišnju posudbu uz mogućnost otkupa ugovora na kraju sezone.

Ukoliko Santon naredne sezone zadovolji ukuse trenera i čelnika West Hama za njega će ovaj klub morati platiti pet miliona eura ukoliko budu željeli da ga kupe od Intera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi