Bilić: Teško mi je, moram pričati s predsjednikom
Foto: EPA

Novi poraz West Hama

Bilić: Teško mi je, moram pričati s predsjednikom

Hrvatski trener Slaven Bilić na rubu je otkaza u West Hamu. 

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 11. kola Premier lige West Ham je poražen od Liverpoola s visokih 4:1, a novi poraz zadao je velike glavobolje treneru Slavenu Biliću. 

Nakon utakmice Bilić se pojavio pred novinarima. Nije skrivao da mu je jako teško, ali dok traju glasine da bi mu novi poraz mogao presuditi, poručio je da će o tome razgovarati s rukovodstvom kluba. 

"Imam li podršku uprave? Teško mi je o tome pričati sad. Moram sjesti s predsjednikom i raspraviti o ovom porazu. Ovo je drugi uzastopni poraz na domaćem terenu i naravno da je teška situacija za mene", izjavio je Bilić, te dodao: 

"Za mene je ovo teška situacija. Uvijek vjerujem u sebe, inače ne bih bio ovdje." 

Potražite više informacija na temu Premier league:

West Ham se u engleskom šampionatu trenutno nalazi na 17. poziciji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi