Bilić: Užasno sam razočaran!

Novi poraz WBA

Bilić: Užasno sam razočaran!

Samir Mlaćo

Ni u sedmom kolu WBA nije stigao do prve pobjede u Premier ligi. Naime, tim Slavena Bilića je poražen na gostovanju kod Fulhama 2:0.

Pao je u zonu ispadanja, pa je Bilić razočaran.

"Na treninzima je sve izgledalo dobro. Bili smo agresivni i konkretni, a danas smo igrali 25 minuta i onda smo nestali. Bili su bolji od nas u svemu, jedan na jedan, dva na dva, agresivniji, kvalitetniji i koncentriraniji. Užasno sam razočaran, ne može se ovako igrati. Moramo biti agresivniji, ali ono što radimo dobro na treninzima moramo pokazati i na utakmicama", jasan je bio hrvatski stručnjaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dodao je da je momcima jasno rekao da se ne mogu oslanjati na individualni kvalitet.

"Neke ekipe to mogu, mi ne. Mi moramo biti gladnijih od drugih", dodao je Bilić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti