Bilić želi Markovića u West Hamu

Čekićari nude 16 miliona funti

Bilić želi Markovića u West Hamu

Prema pisanju engleskih medija, velika želja Slavena Bilića je da u West Ham United dovede krilnog napadača Lazara Markovića. 

Marković, koji je na posudbi u Hull Cityju, ne uklapa se u planove Jurgena Kloppa i bit će primoran i na kraju sezone da potraži novu sredinu.

Kako tvrdi tabloid The Sun, za njegove usluge je zainteresovan West Ham koji je navodno spreman da izdvoji 16 miliona funti na ime obeštećenja. 

West Hamov trener Slaven Bilić je bio impresioniran partijom reprezentativca Srbije u duelu protiv Hull Cityja (2:1) i u Markoviću vidi zamjenu za Payeta, koji je prošle zime napustio London i vratio se u francuski Marseille.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iako Liverpool neće za sitan novac pustiti Markovića koji je plaćen 25 miliona eura, čini se kako to za 'Čekićare' neće predstavljati problem. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti