Bilijar u šesnaestercu Trabzona okončan autogolom!

Ozturk nije imao sreće

Bilijar u šesnaestercu Trabzona okončan autogolom!

Fudbaleri Legije iz Varšave stigli su u četvrtak navečer do svoje pete pobjede u okviru ovosezonske grupe faze Europa lige, a na svom terenu poljski tim je savladao Trabzonspor sa 2:0.

Jedna od najzanimljivijih situacija na utakmici viđena je u 22. minuti utakmice kada su domaćini stigli do vodećeg gola. Gostujući čuvar mreže je prethodno u svega desetak sekundi imao dvije odlične intervencije, a kada u je u trećem pokušaju fudbalera Legije lopta prošla gostujućeg golmana, defanzivac Trabzona ispriječio se na gol liniji i ispucao je.

Ipak, nažalost po turski sastav ispucana lopta je pogodila Öztürka u leđa i odbila se nazad u njegovu mrežu!


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.