Tužno i sablasno Bilino polje pred sami početak duela BiH - Gruzija
FOTO: T. Hebib

Slike kakve ne pamtimo

Tužno i sablasno Bilino polje pred sami početak duela BiH - Gruzija

Haris Zilić

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras od 20:45 igra prijateljski susret protiv Gruzije.

Meč se igra na Bilinom polju u Zenici koje možemo reći nikad sablasnije nije izgledalo kada je u pitanju jedna utakmica naše reprezentacija.

Pola sata prije početka meča na stadionu nema ni 1.000 gledalaca, a obzirom da je još malo ostalo do početka utakmice pitanje je koliko će navijača biti na tribinama.

Čini se da su rezultati učinili svoje, tako da Zmajevi moraju večeras krenuti sa dobrim rezultatom u novi ciklus i novu godinu, jer ovakve scene sa naših stadiona za vrijeme reprezentativni utakmica nismo odavno imali.

Teško se i sjetiti od nezavisnosti da li je jedan meč "A" seleckije posmatralo oko 2.000 gledatelja, što je realna brojka za večerašnji susret.

Top Komentari

fukaraslana
Ko ke god dosao na tekmu stavlja se na stranu Vice i ostalih krimosa
15 0
mrkva
Kad vidim ove Makedonce u barazu, a mi za njih Bajern padne mi mrak na oci.
3 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi