Bilobrk: Nećemo se zadovoljiti samo pobjedom nad Ordabasyjem

Golman Širokog Brijega

Bilobrk: Nećemo se zadovoljiti samo pobjedom nad Ordabasyjem

D. Rakanović

Granitna odbrana Širokog Brijega na čelu s odličnim Lukom Bilobrkom koji u dvije utakmice protiv kazahstanskog Ordabasyja nije loptu vadio iz svoje mreže, izdržala je sve nalete protivnika, te zahvaljujući pobjedi iz prve utakmice klubu omogućila plasman u drugo pretkolo u kojem Širokobriježani za protivnika imaju škotski Aberdeen.

“Zrelo smo odigrali utakmicu, a sve to bilo je dovoljno za naredni krug i ostvarenje cilja. Stručni štab je odličmo analizirao igru protivnika, a igrači su na terenu sve to sproveli u djelo. Svi zaslužuju čestitke na uspjehu“, rekao je Bilobrk za SportSport.ba.

U narednom pretkolu Široki za protivnika ima škotski Aberdeen.

“Nećemo se zadovoljiti jednim pretkolom, već ćemo pokušati ostvariti pobjede i nad Škotima koji su veliki favorit u ovom dvomeču. Respektujemo ih, ali se nikoga ne bojimo. Vjerujem da će publika na Pecari i cijeloj BiH uživati u našoj lijepoj igri protiv Aberdeena. Na kraju moram da kažem da mi je istinski žao što i Sarajevo nije prošlo dalje“, dodao je golman Širokog.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi