Bilobrk: Učinit ćemo sve da bodovi ostanu na Pecari

Golman Širokog Brijega pred hercegovački derbi

Bilobrk: Učinit ćemo sve da bodovi ostanu na Pecari

Predstojećeg vikenda starta drugi dio sezone u Premijer ligi BiH. Možda i najzanimljiviji susret se očekuje na Pecari, gdje se sastaju Široki Brijeg i Zrinjski, što je ujedno i veliki hercegovački derbi.

Očekuje se i kako će stadion Pecara biti ispunjen do posljednjeg mjesta, a u taboru Širokog Brijega vjeruju da, ukoliko budu na pravoj razini, mogu slaviti i na pravi način otvoriti proljetni dio šampionata.

"Iza sebe imam desetak hercegovačkih derbija. Svaki novi nosi novu draž, to je posebna utakmica, jer svako želi pobjedu. Niko se s bodom ne zadovoljava. Hercegovački derbi na Pecari uvijek je poseban, jer je tu atmosfera prava nogometna", kazao je golman Širokog Brijega Luka Bilobrk i obećao veliku borbu svojih suigrača za pobjedu.

"Znamo koliko ova utakmica znači ljudima iz Širokog Brijega. Obećavam da ćemo dati sve od sebe i obradovati naše navijače. Pozivam ih da budu uz nas u što većem broju i da se na kraju zajedno radujemo. Znam da i Zrinjski dolazi po pobjedu, oni imaju svoje adute, ali mi ćemo sve uraditi da bodovi ostanu na Pecari i da se priključimo borbi za sami vrh", poručio je Bilobrk.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica se, podsjetimo, igra u nedjelju s početkom u 17:00 sati.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi