Bio na korak od Barcelone, a danas potpisao za Flamengo
Štoper se povezivao sa Milanom, Romom, Laziom i Empolijem, ali na kraju je ostao u Brazilu (Foto: EPA)

Caio ostao u Brazilu

Bio na korak od Barcelone, a danas potpisao za Flamengo

Midhat Šljivak

Katalonski velikan Barcelona nedavno je potpisala ugovor sa Kolumbijcem Jeisonom Murillom koji je stigao na posudbu iz Valencije do kraja sezone.

Prije dolaska ovog fudbalera na Nou Camp, Katalonci su obavili pregovore sa brazilskim štoperom Rodrigom Caiom, a čak je i 25-godišnji fudbaler obavio i ljekarske preglede.

Međutim, na kraju je sve bilo uzalud. Barca se odlučila za Murilla, a Caio je nakon odlaska iz Sao Paula potpisao ugovor sa velikim rivalom Flamengom.

Caio se ranije povezivao sa nekolicinom poznatih klubova. Prošle godine mu je zbog pada na ljekarskim pregledima propao transfer u Atletico i Valenciju, a postojao je interes i klubova iz Serije A.

Ipak, na kraju je Caio odlučio da ostane u Brazilu. Potpisao je petogodišnji ugovor sa Flamengom koji je dobio veliko pojačanje u odbrani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi