Dženis Beganović o eventualnom dolasku u Čelik

"Bio sam mlad i zelen, izvinjavam se iskreno svim navijačima Čelika"

11

Komentari (11)

Posjetilac
Kao da se oni nešto pitaju, pogotovo sada kada su prodali klub i kada imaju vlasnika. Ako mu se digne neka stvar dovešće ga a oni mogu da kmeče koliko im volja. Skupina balavaca koji kontaju da su neki bitan faktor. Ovo je samo mišljenje pojedinca koji je admin na zvaničnoj stranici koji je dao sebi za pravo da svoje mišljenje predstavlja kao mišljenje grupe, tako stvari funkcionišu. Pametnije im je bilo da su se masovno učlanili i pomogli klubu na pravi način dok su još imali klub, sada je glupost puniti nekom privatniku džep jer klub više nije njihov. Kmečali par godina da se usvoji statut "jedan član, jedan glas" a učlanilo ih se par stotina, to dovoljno govori o njima.
macak_
Placi p.icko, al u Celik neces.
topalovic
Ti kao igrac koji propadas ces leci celiku ko budali samar.Taman ste jedno za drugog.
jaheto
Jesi se ti zalijepio na clanke o Celiku, jel imas neki kompleks?
topalovic
celik kao klub je toliko mali i beznacajan da malo ko moze imati komplekse od celika Druga liga vam je zagarantovana,.dosta ste se izvlacili na guzove.
jaheto
toliko ti je beznacajan da komentarises danas svaki clanak na temu Celika... to u svom okruzenju nisi primjecen, pa zelis ovdje neke reakcije da izazoves da se osjetis bitnim??
topalovic
Nije da mi niste mrski ko pascad,.. Postavitr Batistutu za predsjednika,..svi ste vi Batistuta.,..hehehe
hasanze
AJDE SELJACINO ODHEBI.
jaheto
Vidis, tebe se ne moze mrziti, jedino te žaliti, jer si pun mrznje, tj vise mrzis druge nego sto voli svoje (svoj klub), pa se kacis na temu Celika da se negdje istreses...A eto dokaz da imas kompleks je da pratis i forum na ovoj stranici na temu NK Celik...
topalovic
Vi ste Batijevi Bati je vas,..
topalovic
Djesi konju,..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.