Bišćan: Kroz Dinamo pojedinci ostvaruju lične interese

Bivši kapiten Dinama bez dlake na jeziku

Bišćan: Kroz Dinamo pojedinci ostvaruju lične interese

Bez dlake na jeziku govorio je Igor Bišćan o voljenom Dinamu za hrvatske medije. 

Bivši reprezentativac Hrvatske nakon dvije godine provedene u grčkom Panathinaikosu vratio se u Dinamo, gdje je preuzeo ulogu kapitena i ponovo zaigrao u Ligi prvaka.

Karijeru je prekinuo u aprilu 2012. godine, nakon neslaganja sa tadašnjim trenerom Dinama Antom Čačićem, ali i Upravom, odnosno tadašnjim i sadašnjim čelnikom kluba, Zdravkom Mamićem.

„Klub vodi par pojedinaca koji pomoću njega ostvaruju svoje privatne interese i liječe svoje komplekse i što je gore takvoj se situaciji ne nazire kraj. Svim pravim navijačima Dinama i nama koji smo dali svoje najbolje godine klubu i dobili za uzvrat isto tako jako puno, jako je teško sve to gledati, pratiti, komentarisati, jer tu nema ništa pozitivno,“ kazao je Bišćan.

Igor Bišćan je igrajući za Liverpool bio na krovu Evrope pobijedivši u finalu tim Milana.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.