Bišćan želi dvostruku krunu
Press konferenciju su vodili glasnogovornik kluba Siniša Jagodić i kapetan “modrih” Igor Bišćan

Bišćan želi dvostruku krunu

Dan nakon uzbudljive nedjelje i neočekivano velikog koraka prema osvajanju naslova prvaka Hrvatske, NK Dinamo je stao na loptu i održao uobičajenu press konferenciju.

Dinamo je pobjedom na gostovanju kod Šibenika došao na korak do osvajanja titule prvaka Hrvatske.

"Stvarno smo sretni, i to iz više razloga. Tu je pobjeda, ali i evidentan napredak. Ne samo u dvoboju sa Šibenikom, već i u posljednjih par utakmica igramo sve bolje i bolje i postajemo ozbiljnija momčad.”, osvrnuo se kapetan “modrih” Igor Bišćan na proteklo razdoblje.

Iako je bliži kraj sezone, Dinamu se pripisuje velik porast forme, a Bišćan tvrdi da su za to zaslužni kvalitetan rad na treninzima, veliko samopouzdanje koje je razlog uzdizanja pojedinih igrača, ali ima i riječi hvale za kondicijskog trenera Miljenka Raka.

Dinamo sa Hajdukom u srijedu (13. maj) igra prvu utakmicu finala Kupa Hrvatske. Bišćan je igrao velike engleske i grčke derbije, a hrvatski derbi je prokomentirao:

"Kod nas se uvijek podiže prašina i potencira antagonizam koji prelazi klupske okvire i prerasta na razinu regija. Sukrivci su i igrači, ali i vi novinari jer, realno, naši dvoboji ne zaslužuju baš takvu dimenziju. Mislim da će na tribinama biti standardno, našim navijačima trebao bi biti poseban gušt doći i podržati nas da osvojimo duplu krunu."

Novinari su Igora pitali gdje bi po važnosti smjestio ovaj trofej, no on je odbio odgovoriti na to pitanje jer, iako su jako blizu osvajanja ovog prvenstva, još to nisu učinili. Kako se osjeća na terenu uz Roberta Kovača?

"Meni je smiješno pričati o našem učinku, neka govore drugi. Rezultati pokazuju sve. Nisam se previše obazirao na kritike, mislim da je bespredmetno raspravljati o Robertovoj kvaliteti."

Iako su se u javnosti čule priče da u srijedu protiv Hajduka neće nastupiti Robert Kovač i Miroslav Slepička, u klubu tvrde da su još velike šanse da obojica istrče na teren.

Do dvoboja protiv Hajduka, “modri” će se pripremati u Čatežu.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.