Tridesetosmogodišnji Bišćanin na klupi austrijskog bundesligaša

Mitron Muslić dobio veliku priliku

Tridesetosmogodišnji Bišćanin na klupi austrijskog bundesligaša

E. Škorić
Teme:

Bišćanin Miron Muslić je u 38. godini dobio priliku da vodi austrijskog bundesligaša, ekipu Rieda.

Ried je ranije potvrdio da je sklopljen dogovor i da će od danas zvanično Muslić obnašati funkciju prvog trenera. U tom je klubu radio kao pomoćni trener, a svojevremeno je i igrao u redovima ovog tima koj ise takmiči u Bundesligi Austrije.

"Muslić vrlo dobro poznaje Ried. U koordinaciji sa upravnim odborom odlučili smo krenuti u nove projekte sa Muslićem koji je mlad i ambiciozan trener i ispunjava naše zahtjeve", naglašava direktor Rida, Rainer Wollinger.

"Bit će to uzbudljiv i izazovan zadatak koji ću rado poduzeti svom snagom. Uvjeren sam da svim svojim navijačima na proljeće možemo ponuditi atraktivan fudbal", rekao je Muslić nakon imenovanja.

Top Komentari

kanarinac
Miron ili Mitron ??Da izguglamo ?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi