Hadžić dobio još jednu ponudu: "Razgovarali smo, ali..."
Foto: EPA

Tamo bi volio završiti karijeru

Hadžić dobio još jednu ponudu: "Razgovarali smo, ali..."

Bivši reprezentativac BiH Anel Hadžić u potrazi je na novim klubom.

Posljednje četiri godine Hadžić je proveo u Mađarskoj nastupajući za MOL Fehevar, ali kako na njega više nije računao trener Joan Carrillo, odlučio je napustiti klub.

Posljednjih sedmica Hadžić se najviše dovodio u vezu sa Sarajevom s čijim čelnicima je u nekoliko navrata pregovarao, a sada ga želi i Ried koji vodu borbu za plasman u austrijsku Bundesligu.

To je ujedno klub u kojem je Hadžić i počeo profesionalnu karijeru.

"Da, bilo je kontakta i razgovora sa čelnicima Rieda. Nije tajna da mi taj klub znači, ne isključujem ništa, ali iskreno se nadam da ću naći nešto drugo u inostranstvu. Želim još neko vrijeme igrati na visokom nivou", iskreno je kazao Hadžić za OON, pa dodao:

"Moja želja da karijeru završim u Riedu, tu sam odrastao i proveo toliko lijepih trenutaka", istakao je naš fudbaler.

Hadžić je u Austriji odigrao više od 200 utakmica, a uz Ried još je nastupao za Sturm iz Graza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi