Bivšem igraču Dinama poginuo prijatelj u avionskoj nesreći

Sammir izubio prijatelja

Bivšem igraču Dinama poginuo prijatelj u avionskoj nesreći

Edmir Škorić

Bivši nogometaš zagrebačkog Dinama, Sammir, teško je podnio današnje tužne vijesti koje su stigle iz Kolumbije.

U Kolumbiji se sinoć srušio avion s igračima i osobljem Chapecoensea, a među putnicima bio je i Mario Sergio Pontes de Paiva, koji je Sammira trenirao u Atletico Paranenseu, a koji je radio kao novinar u posljednje vrijeme.

"Uvijek ću te pamtiti. Nikad neću zaboraviti sreću koju si izazvao kod mene kad si me pozvao da zaigram za prvu momčad Atletico Paranaensea. Imao sam 16 godina i bio sam najsretniji na svijetu. Neka te Bog zagrli, prijatelju. Hvala, hvala, hvala", poručio je Sammir.

Wilian Thiego, nogometaš Chapecoensea, također je izgubio život, što je potreslo Ettoa, još jednog bivšeg igrača Modrih.

"Vozio sam sina u školu i čuo na radiju. Prestravio sam se. Zajedno smo igrali u Azerbajdžanu, družili smo se po cijele dane. Baš smo se i čuli telefonom... Ne mogu vjerovati. Shrvan sam, prošlo mi je kroz glavu da se to moglo dogoditi i meni, koji sam 20 godina igrao nogomet, letio sam svijetom milijun puta. Katastrofa, ne znam što bih rekao. To je mali klub, odlično posložen, uređen, osnovani su tek 1973. Bili su hit prvenstva, brazilska ‘Pepeljuga’. Nešto kao Leicester u Engelskoj. Ma svi su ih voljeli, dogurali su i do finala Copa Sudamericane... Baš su bili dobro organizirani, živjeli su najljepše dane u povijesti kluba, kao u filmu ili bajci", rekao je Etto, bivši igrač Dinama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti