Tužni prizor: Shrvani dječak prisjeća se lijepih stvari

Mladi navijač Chapecoensea

Tužni prizor: Shrvani dječak prisjeća se lijepih stvari

Edmir Škorić

Avion sa 72 putnika i devet članova posade, uključujući brazilsku nogometnu momčad Chapecoense koja je bila prisiljena promijeniti let u posljednji trenutak, srušio se u zabačenom planinskom području u Kolumbiji.

Chapecoense je danas glavna vijest i jedna od najtužnijih sportskih priča. Ovaj brazilski klub je u svega nekoliko sezona od četvrte došao do prve lige i trebao je u Medellinu da igra finale Copa Sudamericane.

Međutim, avion se srušio na putu do Medellina, te je odnio živote mnogim igračima kluba.

Stižu razne potresne ljudske priče vezane za ovaj događaj, a internetom kruži jedna jako tužna fotografija. Na njoj je mladi navijač Chaponensea, tužan, svjestan da je izgubio mnoge svoje idole...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi