Bivšem igraču Liverpoola otkriven tumor na mozgu

Španac vodi životnu bitku

Bivšem igraču Liverpoola otkriven tumor na mozgu

S. Grebović

Bivšem fudbaleru Celte, Villarreala, Newcastlea, Liverpoola i Zaragoze Joseu Enriqueu doktori su konstatovali tumor mozga te nema sumnje da je pred Špancem prava 'utakmica za život'.

Nakon što se prošle sezone oprostio od aktivnog bavljenja fudbalom zbog česte povrede koljena, tridesetdvogodišnji Španac je jutros na društvenim mrežama podijelio vijest kako mu je konstatovan tumor na mozgu i da su iza najgore sedmice u njegovom životu.

Također je potvrdio kako je operacija uspješno prošla te da se trenutno nalazi u procesu rehabilitacije. 

"U roku od mjesec dana otkrio sam da imam rijedak oblik tumora na mozgu i imao sam operaciju istog. Sada se se nalazim u procesu oporavka i zahvalan sam Bogu jer je operacija uspješno prošla, život je previše dragocjen", zaključio je Enrique.

Da Španac u ovoj 'utakmici' nije sam pokazao je i Liverpool koji je na svom Facebook nalogu pružio podršku svom bivšem igraču, a na slici se nalazi u bolničkom krevetu u društvu svoje supruge za koju kaže kako mu je upravo ona najveća podrška u ovoj bitci.

Osim njegovog bivšeg kluba, Špancu su podršku pružile i neke od najvećih zvijezda današnjice kao što su Philippe Coutinho, Luis Suarez, Paolo Dybala, Keylor Navas, Pepe Reina, Suso i mnogi drugi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi