Bivši fudbaler Sarajeva pojačava šampiona Crne Gore

Dogovor postignut, čeka se potpis

Bivši fudbaler Sarajeva pojačava šampiona Crne Gore

Bivši fudbaler Sarajeva Marko Ćetković u narednoj sezoni će nositi dres šampiona Crne Gore, Sutjeske iz Nikšića.

Ćetković slovi za jednog od najboljih fudbalera u crnogorskom šampionatu, a nakon sezone u Mladosti dogovorio je prelazak u Sutjesku s kojom će u toku dana ili sutra potpisati jednogodišnji ugovor.

Za 31-godišnjeg Ćetkovića su se, prema pisanju tamošnjih medija, interesovali još klubovi iz Albanije, kao i Budućnost iz Podgorice, no na kraju se odlučio za odlazak u Nikšić.

U protekloj sezoni Ćetković je odigrao 38 utakmica za svoj sada već bivši tim, postigavši pritom 12 pogodaka.

Podsjetimo, na bh. terenima Ćetković je igrao od jula 2016. do januara 2017. godine kada je nosio dres Sarajeva. Kroz karijeru je još igrao za Partizan, Zetu, Budućnost, Jagielloniju, Podbeskidzie, Laci, Mogren... Upisao je i pet nastupa za reprezentaciju Crne Gore.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi