Bivši fudbaler Sarajeva postigao gol za pamćenje

Za pobjedu u 94. minuti

Bivši fudbaler Sarajeva postigao gol za pamćenje

Fudbaleri Vardara i ove sezone dominiraju u Makedoniji, a jučer su u jednoj nevjerovatnoj utakmici savladali Pobedu sa 2:1.

Iako je Pobeda sve do samog kraja utakmice vodila sa 1:0 golom Gesoskog iz 25. minute, domaći fudbaleri su uspjeli postići dva pogotka i doći do potpunog preokreta.

Prvo je u 88. minuti Asani pogodio za 1:1, da bi pobjedu Vardaru u 4. minuti sudijske nadoknade fantastičnim pogotkom donio Damir Kojašević.

Bivši fudbaler Sarajeva je topovskim udarcem matirao gostujućeg golmana i donio veliko slavlje navijačima Vardara, s kojim je i proslavio pogodak.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi