Bivši fudbaler Slobode pojačao Tekstilac

Brčkalić u timu iz Dervente

Bivši fudbaler Slobode pojačao Tekstilac

Čelnici FK Tekstilac dogovorili su saradnju sa 26-godišnjim Enesom Brčkalićem. 

Prvoligaš iz Republike Srpske traga za istinskim pojačanjima i neće čuditi ako se i naredne sezone bude ponovo igrao dopadljiv fudbal u Derventi, a naredni fudbaler s kojim je postignut dogovor je ofanzivac Enes Brčkalić.

"Tekstilac je moj naredni izbor i zaista ću dati sve od sebe da se pokažem u najboljem svjetlu. Želio bih da mi Derventa i Tekstilac sa vremenske distance ostanu u najljepšim sjećanjima", izjavio je brzonogi Brčkalić.

Brčaklić, u Tekstilac dolazi nakon epizode u Mladosti iz Velike Obarske, a tijekom dosadašnje karijere još je bio član Gradine, Orašja, Omladinca, Jedinstva, Slobode, Radničkog i Borca iz Šamca. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Prije Brčkalića u Tekstilac je iz Leotara stigao napadač Miloš Perović, dok iskusni defanzivac Bojan Petrić samo trenira sa ekipom i njegov ostanak u Derventi će zavisiti od eventualne inostrane ponude. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi