Bivši i sadašnji igrači Arsenala oduševljeni Gnabryjem, navijači prozvali Wengera što ga je prodao
Gnabry je oduševio Bellerina

Pohvale sa svih strana su pristizale na račun igrača Bayerna

Bivši i sadašnji igrači Arsenala oduševljeni Gnabryjem, navijači prozvali Wengera što ga je prodao

S. Pašalić

Bayern je na gostovanju kod Tottenhama stigao do visoke pobjede od 7:2 u utakmici Lige prvaka.

Ekipa Nike Kovača je odigrala sjajno drugo poluvrijeme u kojem je postigla pet golova, a briljirao je Serge Gnabry koji je utrpao engleskom timu čak četiri komada.

Gnabry je oduševio i bivšeg te sadašnjeg igrača Arsenala, Hectora Bellerina i Iana Wrighta, ali i neke navijače ovog tma koji su prozivali Wengera što ga je prodao Werderu 2016. godine, ali su ga i molili da se vrati.

Bellerin i Wright su na svoj način pokazali koliko su oduševlejni sa igrom igrača Bayerna, a navijači su također komentarima iskazali svoje oduševljenje, ali su i bili sretni zbog blamaže gradskog rivala.

"Prodaje Gnabryja Werderu Bremenu kako bi mogao preći u Bayern i postići hat-trick protiv Spursa. Veliki Wenger je to opet učinio.", napisao je jedan od navijača nakon trećeg gola Gnabryja.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Drugi se našalio također na račun prodaje Gnabryja: "Moramo potpisati tog Gnabryja", dok je treći dodao: "Gnabry, molim te, vrati se."

I na kraju, jedan navijač Arsenala se našalio uz poruku: "3 godine prekasno, ali Serge Gnabry je konačno postao legenda Arsenala."

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
Ne znam samo zasto dovodite 56SENAL u bilo kakvu vezu sa LIGOM SAMPIONA? Drugorazredna takmicenja su CETVRTKOM, pa pisite o 56SENALU sta vam je volja..sinoc jarana(inace navijaca 56SENALA)zovem da gledamo City-Dinamo, kaze ne mogu hocu gledati 56SENALA...pitam ga pa kako 56SENAL nije u LIGI SAMPIONA? Kaze on, ma pustit cu sebi SNIMAK od prije par sezona kada su IGRALI LIGU SAMPIONA..eto bruke, sta je dozivio..Sellam svim navijacima koji gledaju Evropske utakmice UTORKOM/SRIJEDOM..i mom JARANU, prepoznat ce se, iako on gleda SNIMKE u ovom terminu..
2 3
yossarian
@MiaGazija Khalifa Kad West Ham igra evropske utakmice? Je li bilo VELIKAANA sinoć, Mia?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi