Bivši igrač Chelseaja osuđen na devet mjeseci zatvora

Igrao i za Englesku

Bivši igrač Chelseaja osuđen na devet mjeseci zatvora

Teme:

Kerry Dixon, bivši reprezentativac Engleske i napadač Chelseaja, osuđen je na devet mjeseci zatvora.

Prema pisanju BBC-a, Dixon je prošle godine u jednom lokalu nanio teške tjelesne povrede nepoznatom muškarcu, a kasnije je negirao napad i tvrdio da je sve uradio u samoodbrani.

Sudija Barbara Mensah u obrazloženju presude kazala je da je Dixon bez potrebe upotrijebio silu i zbog toga će devet mjeseci morati provesti iza rešetaka. 

"Ne samo da ste ga oborili sa stolice, već ste nastavili da ga udarate i mlatite dok je bio na zemlji". 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjećamo, Dixon je za Chelsea nastupao u periodu između 1983. i 1992. godine, a za reprezentaciju Engleske odigrao je osam utakmica i postigao četiri pogotka.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.