Bivši igrač Liverpoola smatra da samo jedan čovjek može naslijediti Jurgena Kloppa
Klopp je izjavio kako će mu možda uskoro biti potreban odmor

Mnogi ga vide kao nasljednika njemačkog stručnjaka

Bivši igrač Liverpoola smatra da samo jedan čovjek može naslijediti Jurgena Kloppa

S. Pašalić

Jurgen Klopp je govorio o svojoj budućnosti te je izjavio kako će mu uskoro trebati odmor.

Nijemac je 2015. godine stigao na Anfield, a ima ugovor sa Liverpoolom do 2022. godine. Ipak, na pitanje da li će uzeti odmor nakon isteka ugovora, Klopp je dao jasan odgovor:

"Mislim da hoću. Tko može sada reći da će tri sljedeće godine davati sve od sebe?"

"Ako osjetim da više ne mogu, onda ću uzeti pauzu od godinu dana i tada ću odlučiti šta i kako dalje. Imam jedan veliki problem, a to je da ne znam dozirati svoju energiju. Ili dajem sve ili ništa", rekao je Klopp.

Bivši igrač Liverpoola, Jerzy Dudek, nakon ove izjave Nijemca smatra da je Steven Gerrard jedini čovjek koji na može zamijeniti Kloppa na klupi Redsa.

"Kad sam nedavno bio u Liverpoolu, niko nije čuvao tajnu činjenice da je Steven glavni i jedini kandidat za zamjenu Nijemca kada se završi njegova era na Anfieldu", napisao je Dudek u kolumni za Przeglad Sportowy.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Svi znaju da će se prije ili kasnije veliki kapiten vratiti."

"Iznenadio sam se što je Steven tako brzo počeo raditi kao menadžer. Većini mojih saigrača ili igrača iz cijelog svijeta treba vremena prije nego što se konačno vrate u nogomet.", dodao je Poljak.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi