Bivši igrač Partizana tetovažom razbjesnio Grobare

Ovo će naljutiti crno-bijele

Bivši igrač Partizana tetovažom razbjesnio Grobare

D. Vejo

Crnogorski fudbaler Petar Grbić ovih dana našao se na meti srbijanskih medija.

Povod za to jeste tetovaža koju je uradio na ruci. Naime, ista je toliko razbjesnila Grobare, da je veliko pitanje kako i da li će mu uopšte to oprostiti.

Na podlaktici, bivši fudbaler Parizana je istetovirao dječaka u dresu podgoričke Budućnosti koji drži loptu što se niti malo nije svidjelo crno-bijelim fanovima.

Povodom svega, oglasio se i sam akter ove priče.

"Budućnost je moja ljubav. Rođen sam na nekoliko metara od stadiona. Od svoje sedme pa do 17. godine igrao sam za mlađe kategorije. Dok su drugi maštali da obuku dres drugih klubova, ja sam maštao o dresu Budućnosti", kazao je Petar Grbić.

Sudbina je za Crnogorca imala druge planove, jer on nikad nije zaigrao za prvi tim Budućnosti.

Podsjetimo, Grbić trenutno nastupa za tursku Adanu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi