Bivši igrač Posušja u Zagrebu
Štimac za izlazak iz krize mora pojačati svoju momčad

HNL vijesti

Bivši igrač Posušja u Zagrebu

Bivši igrač Posušja Jefton Ferreira de Sena novi je igrač Zagreba. Dolazak Igora Štimca na klupu kluba iz Kranjčevićeve očito je promijenio neke stvari u klubu, pa je tako nakon Krune Lovreka u Zagreb stiglo još jedno pojačanje.

Brazilac ima 27 godina, igra na svim pozicijama u veznom redu i sigurno će biti pojačanje za mladu momčad Zagreba koja još uvijek traži prvu pobjedu u prvenstvu Hrvatske.

Jefton je u Evropu stigao sa 20 godina, a premijernu sezonu imao je u dresu češke Opave iz koje je stigao u Posušje. Iz Posušja je otišao u Rusiju i igrao za Kuban, Amur, Spartak Nalchik i Rubin Kazan u kojem je odigrao prošlu sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.