Bivši mladi reprezentativac BiH napustio Slaven Belupo

Sporazumno raskinut ugovor

Bivši mladi reprezentativac BiH napustio Slaven Belupo

Bivši mladi reprezentativac BiH Aleksandar Jovičić sporazumno se razišao sa Slaven Belupom.

Član hrvatskog prvoligaša Jovičić je postao u julu 2016. godine kada je stigao iz Rudar Prijedora, a kako u prošloj sezoni na njega nisu mnogo računali, odlučio je napustiti Koprivnicu i potražiti novi klub.

To je potvrdio i direktor kluba Zvonimir Šimunović, koji je 22-godišnjem bh. fudbaleru poželio sreću u nastavku karijere.

"U ovom trenutku smo odlučili da je tako najbolje za obje strane. Aleksandru se zahvaljujemo na svemu što je učinio za naš klub i želimo mu puno sreće u nastavku karijere", rekao je Šimunović.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Jovičić je u protekloj sezoni odigrao 12 ligaških utakmica, od čega je 10 za Istru u kojoj je od zime boravio na posudbi.

Pored Rudar Prijedora, Jovičić je u našoj zemlji ranije igrao za banjalučki Borac i Krupu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi