Bivši mladi reprezentativac BiH novo pojačanje NK Čelik
Aganspahić je prije tri godine bio na korak od dolaska u NK Čelik, ali na kraju je izabrao FK Mladost, ipak od večeras bi trebao i zvanično postati igrač kluba s Bilinog polja

Aganspahić sporazumno raskinuo ugovor s Krupom

Bivši mladi reprezentativac BiH novo pojačanje NK Čelik · Saznajemo

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometni klub Čelik jučer je krenuo s pripremama za novu sezonu u kojoj prema najavama kluba s Bilinog polja žele da budu u vrhu Premijer lige.

U prilog tome idu i ostanci standardnih igrača iz prošle sezone, te nekolicina novih igrača, koji će sigurno unaprijediti igru Zeničana.

Jedan od igrača koji će sigurno pojačati konkurenciju u napadu Zeničana jeste 22-godišnji Almir Aganspahić. Bivši napadač Krupe večeras bi kako saznaje naš portal i zvanično trebao da postane novi igrač NK Čelik.

Ovaj bivši mladi reprezentativac BiH u svojoj dosadašnjoj karijeri nastupao je za Olimpic, Sarajevo, Osijek, norveški Raufoss, Mladost Doboj Kakanj, dok je prošlu sezonu proveo u ekipi Krupe.

Za Krupu je u 23 utakmice postigao četiri gola uz dvije asistencije, a zanimljivo da je dva gola postigao upravo Čeliku, kada su igrali Krupa i Čelik u drugom dijelu prošle sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Budući da je Aganspahić imao ugovor s Krupom do ljeta 2021. godine, klubovi su se dogovorili oko obeštećenja za ovog napadača i procenta oko eventualnog transfera u inostranstvo.

Ovaj korpuletni napadač je nastupao za kadetsku, juniorsku i mladu reprezentaciju BiH i sigurno da se od njega dosta očekuje na Bilinom polju

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Disha
Hahahahaha
0 3
Icardi
Almire dobro nam dosao
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi