Bivši reprezentativac BiH na golu Kosova?

Dobio poziv

Bivši reprezentativac BiH na golu Kosova?

S. Mlaćo

Golman NK Travnik, člana Prve lige Federacije naše zemlje,  Adis Nurković (30) dobio je poziv selektora nogometne reprezentacije Kosova za utakmicu 1. kola skupine I kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo koja je na rasporedu 5. septembra.

Kosovo je ove godine postalo punopravni član FIFA-e, a iz NK Travnik potvrdili su da je u njihov klub došao poziv za nekadašnjeg člana naše „U-21" ali i „A“ reprezentacije za koju je upisao tri nastupa.

Nurković je rođen u Velikoj Kladuši, a sada će prema našim informacijama morati promijeniti državljanstvo, te riješiti ostalu potrebnu papirologiju. Kako saznajemo, Nurković je već napustio našu zemlju i nalazi se u Ljubljani, a sve bi trebalo biti poznato vrlo brzo.

Osim Travnika, Nurković je nosio dres Krajišnika, Krajine iz Cazina, Cibalije, Slaven Belupa i zeničkog Čelika. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi