Bivši reprezentativac Obale Slonovače nestao bez traga

Ni traga, ni glasa o Gohouriju

Bivši reprezentativac Obale Slonovače nestao bez traga

Afrički fudbaler Steve Gohouri nestao je u sumnjivim okolnostima prije tačno jedanaest dana.

Bivšem reprezentativcu Obale Slonovače ni traga, ni glasa, a posljedni put je viđen 11. decembra na godišnjoj proslavi njegovog kluba po imenu SV Steinbach, koji se takmiči u četvrtoj ligi Njemačke.

Navodno je Gohouri sa proslave trebao otputovati u Pariz, gdje živi njegova porodica, ali se nakon njenog završetka nikome nije javljao, niti ko zna gdje se nalazi.

Klub je saopštio da je ambasada Obale Slonovače u Njemačkoj upoznata sa slučajem i da prati sve informacije u vezi sa nestankom fudbalera.

Gohouri je u prošlosti nastupao za brojne evropske klubove, od kojih su najpoznatiji PSG, Borussia Monchengladbach i Wigan. Za reprezentaciju svoje zemlje debitovao je 2006. godine, a upisao je 13 nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.