Bivši saigrač savjetuje Cavaniju gdje da ide
EPA

Hoće li ga poslušati?

Bivši saigrač savjetuje Cavaniju gdje da ide

Sjajni napadač PSG-a Edinson Cavani za mjesec dana će postati slobodan igrač.

Urugvajac je još ranije nagovijestio da nema namjeru produžiti ugovor sa PSG-om, što je, očekivano, rezultiralo interesovanjem brojnih velikih klubova.

Kao narednu stanicu mnogi mediji pominju Atletico Madrid, navodeći da "ljubav" između Simeonea i još uvijek aktuelnog golgetera PSG-a i dalje postoji te da su obje strane zainteresovane za saradnju.

Da bi Cavaniju bilo najbolje da preseli u Madrid mišljenja je i njegov bivši saigrač Andrea Dossena.

"Iako je već u godinama, o povlačenju ne bi trebao razmišljati. Čitam da ima dvije opcije - Atletico i Inter. To su sjajni klubovi koje vodi odlični treneri, u stanju su izvući 1000 posto od igrača, tako da ne bi pogriješio šta god izabere", kazao je Dossena, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Lično bih volio da se vrati u Italiju i bude u tandemu sa Lukakuom, to bi bilo interesantno, no mislim da bi, ipak, trebao izabrati Atletico. Sa Simeoneom bi uživao u još nekoliko briljantnih godina", dodao je.

Gdje će na kraju završiti Cavani, ostaje da se vidi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti