Bivši Student Lance Williams pronašao novi angažman

Novi klub Lancea Williamsa Antalya

Bivši Student Lance Williams pronašao novi angažman

Nakon četiri godine provedene u Banvitu, Lance Williams će karijeru nastviti u redovima Antalyje. Williams je snažan utisak ostavio i u redovima Bosne Sarajevo. 

Williams je u svojoj karijeri nosio dresove više klubova, a osim Banvita i Bosne igrao je u Turowu, Grčkoj Olimpiji, Westchesteru o Al Ittihadu. U prošloj sezoni bilježo je devet poena po susretu i tri skoka. Najbolja sezona u Bosni bila mu je 2007/2008. kada je bilježio 19.5 poena u ULEB Kupu. 

 

U ABA ligi u sezoni 2004/2005. postizao je 15.3 poena po susretu, uz šest skokova. Ostat će upamćen susret u ULEB Kupu kada je Albi iz Berlina postigao 34 poena. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.