Bivši sudac 'opleo' po Ibrahimoviću: Iritantan tip...

Teške optužbe Chaprona

Bivši sudac 'opleo' po Ibrahimoviću: Iritantan tip...

Uz to što je genijalac na nogometnom terenu, Zlatan Ibrahimović je poznat kao i osoba prepuna samopouzdanja, zbog čega je u najmanju ruku kontroverzan.

Napadač Los Angeles Galaxyja o sebi često govori u superlativima, što mnoge zabavlja, a nekima je zbog toga odbojan i bahat. Jednostavno, ili ga prosto obožavate ili ne možete da ga smislite. Sredine nema.

Jedan od onih koji se najbolje mogao uvjeriti u karakter švedskog nogometaša je nekadašnji sudac Ligue 1 Tony Chapron. Za njega je - veoma iritantan tip...

"Veoma je iritantan. Nisu u pitanju samo sudije, on se konstantno ljutio na svoje saigrače i ulazio je u svađu sa protivnicima. On je lud. Zbog njega se nadam da je to bio samo dio predstavi. Toliko je ludih stvari govorio, nadam se da to ne misli." 

Jedna utakmica na kojoj se susreo s Ibrahimovićem bila je između PSG-a i Lorienta. Tada je Šveđanin postigao tri pogotka, a nakon posljednjog zvižduka, prišao je Chapronu, dao znak prstima i doviknuo mu "Loptu".

"To je pitanje vaspitanja i manjak poštovanja."

Ibrahimović ne trpi prevelike autoritete, pa tako nije ni čudno što je tokom karijere, osim sa sucima, imao i nesuglasice i rasprave s trenerima klubova za koje je igrao.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Top Komentari

Raikkonen
Pa BOLAN Pašiću juče je Lendo pisao o istoj stvari tačno u 13.11.2018 u 08.37h. Pa kako tako samo bezveze izbacujete članke nije mi jasno??? E je*aji ga peglate fakat
16 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi