Bizarna pjesma navijača Chelseaja za navijače Huddersfielda

"Prvaci Engleske, to nikada nećete pjevati"

Bizarna pjesma navijača Chelseaja za navijače Huddersfielda

Ekipe Huddersfielda i Chelseaja sinoć su se sastale u okviru utakmice 17. kola engleskog Premiershipa.

Pobjedu je na kraju odnijela ekipa iz Londona rezultatom 3:1, a u centru pažnje nakon susreta su navijači gostujuće ekipe koji su pjevali pomalo bizarnu pjesmu navijačima Huddersfielda.

Dobro je poznato da u Engleskoj navijači baš vole da provociraju jedni druge na osnovu rezultata timova, a navijači Chelseaja su trebali posebno razmisliti šta će pjevati tokom sinoćnje utakmice. "Prvaci Engleske, nikada to nećete pjevati", pjevali su navijači Chelseaja koji su, naravno, u pravu kada je u pitanju sadašnjost, ali svakako da je ova pjesma bizarna jer je Huddersfield bio šampion Engleske 31 godinu prije Chelseaja.

Osim toga, Huddersfield je bio šampion čak tri puta, što su navijači gostiju sigurno zaboravili, ali svakako da se njihova pjesma odnosila prije svega na sadašnjost, a trenutna realnost je da Huddersfield sigurno još dugo vremena neće biti šampion. Ipak, tako se mislilo i za Leicester...

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Batistuta
Joj glupa teksta
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti