Bizarnije ne može: Zbog Alexisa se mora pomjeriti frižider u svlačionici Manchester Uniteda

Smeta mu hladnoća

Bizarnije ne može: Zbog Alexisa se mora pomjeriti frižider u svlačionici Manchester Uniteda

Endin Čaušević

Čileanski fudbaler Alexis Sanchez početkom ove godine stigao je u Manchester United kao veliko pojačanje iz Arsenala, ali još uvijek nije opravdao uloženo povjerenje.

Alexis nema baš najbolji odnos s Joseom Mourinhom u posljednje vrijeme, te nije iznenađenje kada mečeve Crvenih đavola prati s tribina. Ipak, u prethodnih nekoliko utakmica je dobio šansu od prve minute, no još uvijek nije pokazao ono zbog čega se United toliko borio za njega u januaru ove godine.

Čileanac se često žali na atmosferu u ekipi, te da nema baš najbolje odnose sa saigračima, a sada je počeo kritikovati i raspored u svlačionici. Magazin "United We Stand" objavio je poprilično bizarnu priču za Alexisa, odnosno da se on žalio na frižider koji se nalazi u svlačionici Uniteda.

Navodno, Alexis je poručio da mu smeta što se frižider nalazi tako blizu njegovog mjesta u svlačionici, te da mu je zbog toga uvijek hladno po nogama. Još uvijek nije poznato da li će frižider biti pomjeren na neko drugo mjesto ili će ignorisati bizaran razlog Alexisa.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vanja8
Ma moraju ga izbaciti,sve dok je frižider u svlacionici Alexis ne može dati gol,stvarno ovi iz MU ni o cemu ne vode racuna... Pa,covjeku se smrznu noge i ne može nikako pogoditi zbog toga okvir gola...
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi