Bizarno ponašanje Kloppa pred derbi protiv Manchester Cityja

Na zagrijavanju sve posmatrao

Bizarno ponašanje Kloppa pred derbi protiv Manchester Cityja

Endin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola poraženi su u četvrtak u gostima u velikom derbiju protiv Manchester Cityja (2:1) u okviru 21. kola Premiershipa.

Za Redse je ovo bio prvi poraz u ovoj sezoni, te je City uspio da se vrati u borbu za odbranu titule prvaka Engleske. Njemački stručnjak Jurgen Klopp nije bio zadovoljan izdanjem svog tima u ovom derbiju, ali ni sudijskim odlukama koje je ponovo kritikovao.

Ipak, kamere su pred ovaj meč zabilježile veoma zanimljiv trenutak sa zagrijavanja. Kloppa nije zanimalo šta rade njegovi igrači na zagrijavanju, već je bio svega nekoliko metara od igrača Cityja i pomno posmatrao šta oni rade.

Ostat će pitanje kakva je bila Kloppova namjera, te da li je htio samo nešto novo da nauči ili je na ovaj način pokušao zbuniti izabranike Pepa Guardiole. No, šta god da je to bilo čini se da i nije baš uspio u tome.

Klopp nakon meča komentarisao start Kompanyja nad Salahom

Klopp smatra da je Kompany zaslužio isključenje, što bi svakako promijenilo situaciju na terenu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Volim Kompanija kao igrača, ali kako ono nije crveni? Bio je posljednji igrač i uklizao Salahu. Da je bio jači udarac Salaha bi izgubili do kraja sezone. Da li nam je potrebna krv", pitao se Klopp.

Zanimljivo da je Kompany smatrao da je Salah odglumio pa ga je poslije duela i žestoko izvrijeđao. "Pi.ko", počastio je Salaha uvredom štoper Manchester Cityja

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Horde
Stvarno ovaj ss.ba svaki dan sve gori i gori...
22 0
Ibro
Klopp se prepo a ima bolju ekipu samo idiot nije znao posloziti.
7 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi