Bjelica ima tri opcije za zamjenu Olma, među njima i bh. reprezentativac

Modri ostaju bez najboljeg igrača

Bjelica ima tri opcije za zamjenu Olma, među njima i bh. reprezentativac

Endin Čaušević

Njemački mediji objavili su danas da će Dani Olmo napustiti Dinamo i karijeru će nastaviti u Leipzigu.

Pregovori Dimana i Leipziga traju već desetak dana, a kako prenosi Bild klubovi su konačno pronašli zajedički jezik. Tako će španski reprezentativc napustiti Dinamo što će sigurno biti veliki udarac za klub s Maksimira.

Olmo je bio daleko najbolji igrač ovog kluba, a u Dinamu već rade na tome da pokušaju naći adekvatnu zamjenu za njega. Navodno, Modri neće dovoditi novog igrača već će iskoristiti ono što imaju u svom rosteru.

Nenad Bjelica je poručio da nema potrebe da dovode novog igrača jer u rosteru imaju tri opcije kada je u pitanju igrač koji može zamijeniti Olma.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Nema potrebe da dovodimo nekoga. Imamo igrače koji mogu mijenjati Olma, a i mlade fudbalere koji tek dolaze. Tu su tri opcije, a to su Amer Gojak, Lovro Majer i Luka Ivanušec", rekao je Bjelica.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi