6

Komentari (6)

Exeter
Vala baš.. al je šteta za Dinamo..
pipun
ovaj umislio da je Pep Guardiola
Śmeker007
A ti mislis da si pametan, pa covjek je uspio nesto u zivotu a ti si uspio da budes DEBIL na sportsport.ba Ma bravo (y)
Grohot
Radi dobar posao ali nakon ove utakmice pokazuje znakove da i on pocinje da se kaki sam sebi u svoj tanjir...Dinamo ima jos uvijek velike sanse, samo ovaj treba prestati sa ovim glupim komentarima, odvlaci fokus na totalno bespotrebne stvari...tekma je zavrsena, rezultat je 3-3 i nema tu promjene, tako da pstt i pici dalje jbs ga
pipun
Kaze debilcina za osobu o kojoj ne zna nista... Komentari su odraz licning misljenja sto znaci mozes da djelis sa mnom moje misljennje ili ne ali nekulturno je u najmanju ruku da nekazem idiotski nametati nekom svoje misljenje bez fakti pa cak ni za tebe koji redovno pratis sportsport.ba i lupas gluposti. :)
Grohot
Atalanta nije bezveze ekipa. Nece biti isti scenarij kao u prvoj utakmici.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.