Bjelica ponovo govorio o braći Mamić

Još uvijek bez angažmana

Bjelica ponovo govorio o braći Mamić

S. Mlaćo

Nenad Bjelica još uvijek nije pronašao novi angažman nakon odlaska iz Dinama. Bjelica se povezuje sa turskom Fenerom, no do dogovora još uvijek nije došlo.

On ističe da mu se ne žuri, te da vjeruje u svoje znanje i kvalitete.

Za dnevnik RTL-a ponovo se dotakao Dinama. Ističe da se ne čuje sa Zdravkom i Zoranom Mamićem.

"Čujem se s kolegama iz Dinama, bivšim igračima i ljudima oko stručnog stožera. Sa Zoranom Mamićem ne, sa Zdravkom također ne. Smatram da su svojom odlukom oni rekli sve. Bio sam spreman nastaviti svoj rad u Dinamu i vrlo su površne priče da sam provocirao odlazak zbog boljih ponuda. Imao sam višemilijunsku ponudu iz Emirata, zvali su mnogi klubovi, ali ja sam bio fokusiran na Dinamo koji sam napustio nakon pobjeda nad Rijekom i Hajdukom na Poljudu", kazao je Bjelica.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Zdravko Mamić je ranije kazao da je Bjelica napustio Dinamo zbog smanjenja primanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi