Bjelica prokomentarisao Gojaka: "Nisam ga posebno tješio..."

Pružio je podršku Zmaju

Bjelica prokomentarisao Gojaka: "Nisam ga posebno tješio..."

Dinamov trener Nenad Bjelica nakon povratka u Zagreb izjavio je kako nije posebno tješio našeg Amera Gojaka.

Podsjetimo, u sinoćnjem meču protiv Benfice je bh. reprezentativac imao priliku da odvede Dinamo u četvrtfinale, ali je s pet metara na kraju promašio cijeli gol i postao jedan od tragičara u porazu.

Bila je to šansa koja će proganjati našeg nogometaša još dugo, dugo. Nakon povratka 'modrih' u hrvatsku prijestolnicu Gojak nije izbjegavao novinare, što bi većina drugih uradila, a njegov promašaj koji se brzo proširio regionalnim medijima prokomentarisao je i trener Nenad Bjelica.

"Nisam posebno tješio Amera Gojaka jer za to nema razloga, pa niko više od njega ne bi htio da je ta lopta ušla u gol. Dečko je imao briljantnu sezonu, odigrao je sjajne utakmice protiv Anderlechta u Bruxelesu, Spartaka iz Trnave. Isitna, malo je pao u formi na proljeće, ali sve je to normalno", kaže Bjelica.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Dinamo je svejedno napravio velike stvari u Evropi, a Gojaka sada očekuje reprezentativno okupljanje i utakmice protiv Armenije i Grčke u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi