Bjelica: Sada razmišljamo samo o Belgiji

Košrakaš Srbije pred duel sa Belgijancima

Bjelica: Sada razmišljamo samo o Belgiji

Danas je utakmicom između Latvije i Ukrajine počeo drugi krug Eurobasketa. Latvijci su bez većih problema slavili 85:51. 

Drugu utakmicu današnjeg programa igraju Srbija i Belgija, a košarkaš Fenerbahčea Nemanja Bjelica vjeruje kako njegova ekipa timskom igrom može doći daleko. 

Nema kalkulacija. Želimo svaki meč da pobijedimo. Imamo lijepe šanse, ali nećemo letiti. Još uvijek je daleko da pričamo o četvrtfinalu ili Španiji. Belgija je sada najvažniji meč i ništa drugo nas ne zanima. Pogotovo što se radi o prvoj utakmici u drugom krugu," rekao je Nemanja Bjelica. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.