Bjelicu dočekala neugodna poruka u Osijeku: Kada si stavio potpis na ugovor kod vraga...

Ne mogu mu oprostiti taj period

Bjelicu dočekala neugodna poruka u Osijeku: Kada si stavio potpis na ugovor kod vraga...

S. Mlaćo

Nenad Bjelica je jučer ozvaničio povratak u HNL. Naime, Bjelica je potpisao ugovor sa Osijekom i istakao veliko zadovoljstvo.

Ipak, neki navijači ovog kluba nisu mu poželjeli dobrodošlicu. Jasno je da se to odnosi zbog saradnje Bjelice sa Zdravkom Mamićem i perioda koji je proveo u Dinamu.

Okačili su transparent sa porukom: "Prestao si biti legenda grada kada si stavio potpis na ugovor kod vraga".

Dok je vodio Dinamo, u Osijeku su čak precrtali njegov mural u gradu. Kako će sada proći njegov period u ovom klubu, ostaje nam da vidimo.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Poruka Kohorte vezana uz dolazak trenera Bjelice kod podvožnjaka na Trpimirovoj. Prema navodima koji su došli do nas ,...

Posted by Bijelo-plava birtija on Saturday, September 5, 2020

Top Komentari

Realist
Bjelica je vrhunski trener koji zna sa igračima i Dinamo je napravio veliku grešku što ga je otpustio
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi