Blackburn poslao ponudu za Ronaldinha

Indijci žele napraviti senzaciju u januaru

Blackburn poslao ponudu za Ronaldinha

Prema pisanju engleskih medija, novi vlasnici Blackburna poslali su ponudu za Milanovog Brazilca Ronaldinha, tešku 6.2 miliona funti.

Jučer se pojavila vijest da novi vlasnici Blackburna žele napraviti senzaciju u januarskom prelaznom roku potpisavši Ronaldinha. No, u prvi mah oni su to negirali.

Međutim, braća Rao danas su priznala kako su poslali ponudu za 30-godišnjeg Brazilca u vrijednosti od 6.2 miliona funti.

Ronaldinhu ugovor sa Milanom ističe na kraju sezone, a posljednjih dana govorilo se o njegovom povratku u Brazil, gdje ga je u svojim redovima želio vidjeti Gremio.

Sada se u utrku uključio i Blackburn koji želi Dinha primamiti u Premier ligu. Gremio i dalje ostaje favorit za dovođenje 30-godišnjeg veznjaka, ali Roversi očekuju da on neće pristati vratiti se u domovinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.