Blagojević i službeno u novom klubu

Potpisao jednogodišnji ugovor

Blagojević i službeno u novom klubu · Zvanično

A. Čaušević

Nagađanja da će Jovan Blagojević i dalje igrati u Turskoj su dobila i zvaničnu potvrdu. 

Blagojević je danas stavio potpis na jednogodišnji ugovor s tamošnjim drugoligašem Altayom koji će u novoj sezoni imati visoke ambicije.

Iskusni srbijanski veznjak se dovodio u vezu s povratkom u Premijer ligu BiH, ali će svoj fudbalski hljeb nastaviti zarađivati u Turskoj.

Altay je prošle sezone za dlaku ostao bez razigravanja za ulazak u Superligu, međutim i u novoj će imati isti cilj, a to je promocija u elitu.

Inače, Blagojević koji je u našoj zemlji igrao za Velež i Željezničar je u Turskoj od prošle godine. Prije Altaya igrao također za drugoligaša, ekipu Osmanlispora. Skupio je 32 nastupa uz četiri gola.

Top Komentari

Pikachu11
Zar ne dolazi u zrinjski?
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi