Blagojević i Željezničar dogovorili nastavak saradnje

Iskusni vezista potpisuje novi ugovor

Blagojević i Željezničar dogovorili nastavak saradnje · Saznajemo

S. Mlaćo, foto: T. Hebib

Prema neslužbenim informacijama Jovan Blagojević će potpisati novi ugovor sa FK Željezničar.

Blagojević ovog ljeta postaje slobodan nogometaš, te je postojala mogućnost da napusti Grbavicu, međutim, to se prema svemu sudeći neće desiti.

Ovaj 30-godišnji vezista tako će i naredne sezone biti kreator igre Plavih, a Željezničar će predstavljati našu zemlju u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Blagojević je na Grbavicu stigao iz FK Velež, a prije toga je nosio dres Sinđelića, Šumadije, Srema, Čukaričkog..

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ove sezone upisao je 27 nastupa u ligi uz četiri pogotka i dvije asistencije. Dodao je i sedam nastupa u Kupu BiH uz jedan pogodak.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi